• Pôvodný slide
  • Druhý obrázok

Drevený program

Prírodné materiály odjakživa priťahovali ľudí a najmä drevo sprevádza ľudstvo od počiatku. Je to najpríjemnejší materiál, predstavuje symbol návratu k prírode. Drevené výrobky ponúkané na našej stránke vás  uvedú do sveta prírodných materiálov a scenérií , ktoré ulahodia všetkým vašim zmyslom, pretože naše drevené výrobky sú nielen príjemné na dotyk  a  ľúbivé na pohľad, ale ponúkajú aj strávenie príjemných chvíľ pri praskajúcom ohni s nezabudnuteľnou atmosférou posedenia pri zurčiacom potôčiku. Vítame vás na našej stránke a prajeme príjemné prezeranie a nakupovanie. Ak vás niektorý produkt zaujme a chceli by ste bližšie informácie, napíšte nám

Rýchlosť výstavby

Drevo je výborný stavebný materiál, ktorého nízka objemová hmotnosť výrazne uľahčuje montáž drevených konštrukcií. Precízna strojová výroba,  umožňuje rýchlu realizáciu stavieb. Vďaka suchému procesu výstavby je možné stavať aj v zimných mesiacoch. 

Chatky- panelová konštrukcia

Chatky panelovej konštrukcie sú konštruované ako stavebnica z panelov a ďalších konštrukčných prvkov. Chaty sú obvykle  zateplené minerálnou vlnou. Pre konštrukciu je použité vyberané, pevnostne triedené vysušené smrekové drevo. Základná ponuka drevostavieb s tepelnou izoláciou poskytuje širokú variabilitu rozmerov, dispozičného členenia (okna, dvere, priečkové steny) i ďalších parametrov (materiálová skladba podlahy, stien, stropov, strechy, strešnej krytiny).

Chaty zrubovej konštrukcie

Chatky zrubovej konštrukcie stavané z masívneho suchého dreva.  Samotná výroba dielov  prebieha chaty na počítačom riadených výrobných linkách a strojoch, vďaka čomu majú naše chaty minimálne nepresnosti a chyby.  Samotná montáž zrubových chatiek je rýchla a vychádza z princípu stavebnice.