• Pôvodný slide
  • Druhý obrázok

Obchodné podmienky

Výrobky vyrábané na objednávku                                                                          

Väčšina ponúkaných výrobkov je vyrábaná a dodávaná na základe objednávky zákazníka. Pred zahájením výroby je so zákazníkom uzatvorená zmluva, v ktorej sú uvedené práva a povinnosti dodávateľa i odberateľa.  V zmluve je uvedený predmet kúpy, kúpna cena, čas plnenia zmluvy, zodpovednosť za vady tovaru, záruka, obaly a balenie, prevzatie predmetu kúpy, ostatné podmienky dodávky a odstúpenie od zmluvy. Na všetky dodávané výrobky je poskytovaná záruka 24 mesiacov.  Do zmluvy zámerne zaraďujeme bod, ktorý by pre nás v prípade nekorektného správania sa k zákazníkom znamenal vysokú penalizáciu. Pri tovare, ktorý bol vyrobený na objednávku zákazníka nie je možné od zmluvy odstúpiť. Prípadný spôsob odstúpenia od zmluvy je dohodnutý priamo v zmluve. 

Hotové  vyrobky

Pri predaji hotových výrobkov postupujeme v súlade so zákonom o ochrane spotrebiteľa pri podomovom a zásielkovom predaji, zákonom o ochrarne osobných údajov, občianskym zákonníkom. Výrobok zakúpený v našom internetovom obchode môžete bez udania dôvodu vrátiť do 7 pracovných dní  od prevzatia tovaru. Odstúpiť od zmluvy   je nutné písomne. Toto právo Vám vyplýva z § 12 Zákona o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (zákon č.108/2000 Z.z.). Neskoršie odstúpenie od zmluvy  nie je možné.  Saunové pece je možné vrátiť, ak neboli inštalované a používané. Domčeky a psie búdy, pokiaľ neboli vyrobené na objednávku je možné vrátiť, ak neboli zmontované. Pri inštalovaní saunových pecí, resp. zmontovaní výrobkov  dochádza k úpravám, pre ktoré  by sa už nedali predať ako nový výrobok.

Cena

Predávajúci si vyhradzuje právo zmeny cien  v náväznosti na úpravy cien výrobcov a pohyb kurzu voči iným menám.

Pri zmene ceny predávajúci kontaktuje spotrebiteľa.

Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku (odstúpiť od zmluvy) alebo jej

časť ak:

a) tovar sa nevyrába, alebo sa prestal vyrábať,

b) zmenila sa cena dodávateľa tovaru

Pokiaľ zákazník bezdôvodne odmietne prevziať a zaplatiť za tovar dodaný na dobierku, je povinný dodávateľovi uhradiť náklady, ktoré dodávateľovi vznikli pri pokuse o doručenie tovaru.

GDPR

 

 

Vážení klienti, 

dovoľujeme si Vám oznámiť, že naša firma spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a aj v súlade s Nariadením EP a Rady /EÚ/ 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovávaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov / ďalej "GDPR"/.  Uisťujeme Vás, že všetky osobné údaje, ktoré naša spoločnosť zhromažďuje, zhromažďuje výlučne pre odôvodnené účely a len na obmedzenú dobu. Tieto údaje sú chránené maximálne možnou mierou zabezpečenia. 

Odstúpenie od zmluvy

Kupujúci má právo odstúpiť od zmluvy do 14 dní od prevzatia tovaru.

Od zmluvy nie je možné odstúpiť , ak jej predmetom je

a) poskytnutie služby realizovanej s výslovným súhlasom spotrebiteľa, pričom vyjadrením tohto súhlasu stráca spotrebiteľ právo na odstúpenie od zmluvy , 

b) predaj tovaru zhotoveného podľa osobitných požiadaviek spotrebiteľa, tovaru vyrobeného na mieru alebo tovaru určeného osobitne pre jedného spotrebiteľa,

Kupujúci odstúpi od zmluvy odoslaním emailovej správy alebo odoslaním formulára, ktorý je možné v Microsoft Office stiahnuť si tu  a v Open Office tu . Následne je spotrebiteľ  povinný  zaslať tovar späť alebo ho odovzdať  osobe poverenej predávajúcim na prevzatie tovaru.

Kontaktné informácie

AramisVP, s.r.o.

IČO: 36244945
DIČ: 2020171593
Solčany
 
 

Telefón: 

0909 216 937

E-mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.